HEAT Schalen
bålfad

HEAT Schalen bålfad - sort stål, rundt
(Ø: 60 cm)

Ideel bålfad til en hyggelig sommeraften på terrassen eller i haven. Stilrent design i sort stål.

Bålfadets moderne og minimalistiske design, gør den til et oplagt valg til de fleste terrasser. Saml familien eller vennerne til en hyggelig aften omkring det smukke bålfad.

Er du også træt af ødelægge græsplanen når du har lavet bål i haven? Så vil dette Schalen bålfad fra HEAT være et godt alternativ, hvis du ønsker bål i haven eller på terrassen, uden det sætter sine spor. Bålfadet her er fremstillet i stål og kommer i farven sort. 

Bålfadet er lavet i et meget enkel og stilren design, der passer ind i enhver have .Brug bålfadet både sommer og vinter, efterfår og forår og hyg dig med både familie og venner i brændestykkernes skær.

Når weekenden står for døren, er det skønt at lægge an til hygge med familien. Du kan bruge bålfadet til at skabe en hyggelig loungestemning på terrassen eller i haven. Bålstedet er desuden helt ideelt til at lave skumfiduser eller snobrød over. Der er ingen tvivl om, at bålstedet kan skabe rammen om mange timers hygge og stemning.

Bålfadet kan ikke kun bruges som terrassevarmer eller som samlingspunkt om sommeren. Stil bålfadet ved havedøren eller hoveddøren, og byd dine gæster velkommen med stil og varme.