Terrasseliv

Hvorfor skal du anskaffe dig et café havebord?

Der findes efterhånden mange forskellige møbler til haven. Og for nogle kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad præcis det er, at de skal gå efter, og hvad der passer bedst ind i ens egen have. Hvis du har det på samme måde, kan vi forhåbentlig hjælpe dig lidt her. Et cafébord med stole er nemlig altid en sikker vinder, som passer ind i alle slags haver! Hvis du ikke tror på os, skal du læse med videre her. Vi vil nemlig vil prøve at overbevise dig om, hvorfor du skal anskaffe dig et flot café havebord! 

Flot cafebordsæt i hvid

Et café havebord passer ind i alle slags haver

Lige meget om din have er stor eller lille, bred eller smal, passer et cafébord helt perfekt ind! Caféborde er nemlig altid forholdsvis små, så de fylder ikke særligt meget. Hvis du har en lille have, er det jo et helt perfekt match med et flot cafébord og stole! Hvis du derimod har en stor have, har du garanteret et eller andet spot i haven, hvor du simpelthen ikke ved, hvad du skal stille op med det. Her vil et café havebord også være den perfekte løsning, da du kan skabe et lille hyggeområde med det. Du kan også vælge at købe flere caféborde med stole og stille dem ved siden af hinanden, hvis du har et stort åbent areal. På den måde kan du skabe din egen lille caféstemning derhjemme, og det lyder ikke helt dårligt, vel? 

Hvis du den heldige ejer af et bålfad, er det oplagt at placere dit café havebord tæt på. Derved kan du nyde det dejlige bål, mens du sidder og hygger med noget lækkert mad og drikke. Husk dog på, at have god nok afstand til bålet, så du er sikker på, at møblerne kan holde til det. Især hvis de er lavet af træ, er det vigtigt med god afstand. 

Flot cafebord i træ

Du kan få et cafébord i mange forskellige former, højder og farver

Når det kommer til caféborde, er du heldigvis ikke begrænset til kun at købe én slags. Der findes nemlige caféborde i alle mulige forskellige former, højder og farver!

Den mest klassiske form til et cafébord er rundt, og du ser derfor mange af denne slags. Du kan dog sagtens finde andre end runde caféborde, hvis du ikke er så meget til den form. Gå efter en firkantet en, hvis du er mere vild med denne form.

I forhold til højde er de fleste cafébord forholdsvis lave – du kan passende sammenligne med de borde, som du sidder ved, når du sidder udenfor på en café. Det er en højde, som ofte er en tand lavere end et normalt bord, men du kan sagtens stadig sidde normalt ved bordet uden, at du skal være bange for, at der ikke er plads nok. Det er dog også muligt at finde høje caféborde, hvis du hellere foretrækker dette. 

Når det kommer til farver ved café haveborde, er der heldigvis et stort udvalg du kan vælge imellem. Det er de helt klassiske som et cafébord i hvid eller sort, som passer ind hos stort set alle. Du kan dog også få mere grålige eller brunlige nuancer, hvis du foretrækker dette. Farven kommer dog også ofte an på, hvilket materiale cafebordet og stolene er lavet af. 

Du skal altså ikke være bange for at investere i et cafébord med stole til – du vil helt sikkert elske det, når du får anskaffet dig sådan et fint havebordssæt!

Moderne havebordssæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *