GuidesTilbehør til bål

Læhegn til terrassen

Har du et bålfad i haven, men synes får det ikke brugt nok, fordi det blæser for meget? Så kan et læhegn til terrassen være lige noget for dig. Et læhegn er det perfekte tilbehør, hvis du synes gerne vil undgå vind når du sider rundt om dit bålsted. Læhegnet kan også bruges mod nysgerrige blikke fra naboen eller forbipasserende, hvis du bare gerne vil sidde i ro. Dette gør, at du kan nyde flammerne fra bålet i ro og mag med dine nærmeste.

Læs med herunder, og læs vores råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du anskaffer dig et læhegn.
Flytbart læhegn til terrassen

Det fede ved et bålfad er, at det ikke er plantet til ét sted i haven. Det kan bruges på terrassen, i haven eller tages med på camping eller i sommerhuset. Derfor kan det være rart at anskaffe et læhegn, som ikke skal sættes fast i jorden. Dette kan løses med et flytbar læhegn til terrassen. Et flytbar læhegn kan f.eks. være et læhegn på hjul, som giver dig muligheden for at rykke læhegnet derhen, hvor du har brug for det. Det gør altså, at du ikke behøver beslutte dig for, hvor dit bålsted skal være, men kan placere det der, hvor det passer dig bedst. Et flytbart læhegn er altså perfekt for dig, som ikke vil have dit bålfad til at stå ét sted, men ønsker at bruge det flere forskellige steder i haven eller på terrassen.


Læhegn

Materiale og farve

Når du har fundet ud af, hvilket læhegn du vil anskaffe, så skal du vælge, hvilket materiale skal være i. Der er flere materialer at vælge imellem. Skal det være et læhegn i træ? Måske et læhegn i rattan? Eller du mere til et læhegn i glas? Uanset hvad du er til, så findes der et hav af materialer derude, så der er helt sikkert ét, som passer til din smag. Hvis du køber et læhegn i rattan eller polyrattan, så kommer det flettet sammen, i et flot mønster. Dette giver det et flot outdoor look, som passer ind i haven eller på terrassen.

Når materialet er valgt, så skal du finde ud af, hvilken farve du vil have det i. Et sort læhegn er et, som passer ind i enhver have. Det kan også være at du vil have et læhegn i hvid, selvom det hurtigere kommer til at se beskidt ud. Som sagt, så kommet et læhegn tit flettet, hvilket gør at du kan få et læhegn i hvid eller sort flet. Mulighederne er mange, og det er kun dig bestemmer, hvad du vil have hjem til dig.Læhegn

Vi har nu givet dig nogle ting, som du skal overveje når du kigger efter et læhegn til terrassen. Du skal beslutte dig for om det skal kunne rykkes med, hvilket materiale det skal være i, samt hvilken farve du ønsker dig det i. Der findes en masse forskellige læhegn derude, så der er helt sikkert også ét, som du vil synes passer til din terrasse eller have. Kom i gang med at lede!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *