Terrasseliv

Opbevaring af hynder på terrassen

Hvis man skal sidde længe på en stol, når man nyder vejret på terrassen, så vil man gerne sidde så godt som muligt. Af den grund er der mange, som vælger at anskaffe sig nogle hynder til havestolene. Men når det bliver aften, skal de tages ind – medmindre man har en hyndeboks. Så kan du nemt gemme hynderne væk på selve terrassen. Vi vil her komme ind på, hvorfor vi mener, du bør overveje en hyndeboks til opbevaring af hynder. Vi vil også hjælpe dig med at finde den rette hyndeboks.

Opbevaring af hynder

Hvorfor vælge en hyndeboks til hyndeopbevaring

En hyndeboks er, som navnet lægger op til, lavet til opbevaring af hynder. Det giver dig en masse fordele, hvis du vælger at anskaffe dig en hyndeboks til terrassen. De fordele, vil vi komme ind på herunder:

  • Det er nemt og bekvemt – hyndeboksen står lige i nærheden, så det er nemt både at gemme hynderne væk og finde dem frem igen.
  • Har du tæpper eller andre ting, som skal gemmes væk, så er der også plads til det i hyndeboksen.
  • Du sparer plads i skuret, garagen eller der, hvor du ellers ville have lagt dine hynder, tæpper m.m.

Hvis du spørger os, er de tre ovenstående fordele svære at være uenige i, og derfor mener vi, at du virkelig bør overveje at anskaffe en hyndeboks.

Hvilken hyndeboks skal du så vælge?

Det er selvfølgelig op til dig at vælge i sidste ende, men vi vil alligevel lige give dig et par råd med på vejen. Du kan finde hyndebokse i nogle ret forskellige prisklasser, som passer til nogle vidt forskellige behov. Og ligesom det gør sig gældende med så mange andre ting, så hænger pris og kvalitet også sammen, når det kommer til hyndebokse.

Hvilke behov har du?

Det vigtigste ved hyndeboksen er først og fremmest, at den skal være praktisk. Du skal kunne bruge den til opbevaring af hynder og måske nogle andre ting. Men der er også andre praktiske overvejelser, du skal gøre dig.

Vandtæt eller ej?

Først og fremmest har det noget at sige, om du har en overdækket terrasse eller ej. Har du ikke en overdækket terrasse, er det en god ide at vælge en vandtæt hyndeboks. Hvis ikke den er det, risikerer du, at dine hynder alligevel bliver våde, og så forsvinder hele ideen med hyndeboksen. Har du derimod en overdækket terrasse, er det ikke nødvendigt med en vandtæt hyndeboks, men det kan stadig være fordel, da de også holder fugten bedre ude.

Vandtæt hyndeboks
Hold fugten ude med en vandafvisende hyndeboks

Skal det være en lille eller stor hyndeboks?

Det næste du skal overveje er størrelsen. Hvor meget plads har du behov for? Skal du kun opbevare dine hynder deri, så kræver det ikke den største hyndeboks. Er det derimod planen, at du også skal have plads til nogle tæpper og puder, så løber opbevaringspladsen hurtigt op. Hvis du har planer om, at der skal være plads til en masse, så bør du kigge nærmere på en stor hyndeboks – så er du også på den sikre side.

Stor hyndeboks
Med en stor hyndeboks, får du plads til det hele

Hvordan skal hyndeboksen se ud?

Selvom det vigtigste er, at du får noget plads til opbevaring af hynder, så kommer hyndeboksen til at stå fremme på terrassen. Det betyder også, at udseendet ikke er helt ligegyldigt. Her er det især materialet, som spiller en stor rolle. Dog har farven også en stor betydning for udseendet på hyndeboksen.

Materialet på hyndeboksen

Mange af de hyndebokse, du finder på markedet, er lavet af plastik. Det er også udmærket, hvis du ikke ønsker at betale for mange penge. Men du går også på kompromis med kvalitet, og samtidig er de ikke de pæneste hyndebokse. Et andet populært materiale er rattan, som er et naturligt materiale. Det er både utroligt holdbart, og det ser også rigtigt pænt ud. Samtidig er det nemt at vedligeholde, og det holder sig derfor pænt mange år frem. Dog koster hyndebokse i dette materiale en smule mere, men du får altså en flottere og mere holdbar hyndeboks.

Farven på hyndeboksen

Udover materiale, skal du naturligvis også vælge den rette farve. Uanset om du vælger en hyndeboks i plastik, rattan eller noget helt tredje, så fås de i flere forskellige farver. Blandt de mest populære farver finder du blandt andet sort, grå, hvid og natur. Vi er derfor ikke i tvivl om, at du nemt kan finde den farve, som du bedst kan lide.

Mangler du et nyt havebordssæt?

Er du i gang med en større makeover af din terrasse, og mangler du et nyt havebordssæt? Her på siden har vi skrevet et indlæg, som guider dig frem til det rette havebordssæt.

One thought on “Opbevaring af hynder på terrassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *