Terrasseliv

Skab hygge med loungemøbler til haven

Solen er på vej ned. Du har lige spist en masse lækker mad på terrassen sammen med familien eller vennerne. Det er en af de aftener, hvor man ikke har lyst til at gå ind igen. Men samtidig vil i gerne slappe helt af og vil derfor gerne rykke væk fra havebordet. Heldigvis findes der en løsning på netop dette. Med loungemøbler til haven, kan I forlænge jeres hyggelige aften udenfor. Sæt jer ned i de lækre loungemøbler, hæld noget lækkert vin i glasset og se frem til den hyggeligste sommeraften.

Loungesæt til haven

Skab din egen stil med lounge havemøblerne

Der er mange muligheder, når du skal vælge loungemøbler til haven. Du kan både vælge loungepuffer og loungesofaer, som lægger op til total afslapning, men du kan også vælge loungestole, hvor du kan sidde og hygge med venner og familie. Det vigtigste er, at du skaber din egen stil med loungesættet på terrassen, og at det opfylder dine behov. Vi vil her inspirere dig ved at vise, hvilke muligheder du har, når du skal vælge de rette loungemøbler til haven.

Loungesofaer

En loungesofa skaber i den grad hygge på terrassen, og det betyder også, at du kan have en sofa udenfor til det gode vejr, og en sofa indenfor til det dårlige vejr. Det er de færreste, som vil have noget imod dette. Der er også mange muligheder med en loungesofa. Du kan blandt andet kombinere sofaen med andre lounge havemøbler. Loungesofaen findes i flere forskellige variationer, og vi vil her nævne et par af dem.

“Sofapuffen” – Den blødeste loungesofa til haven

Kan du godt lide at smide dig på langs, så er det helt sikkert værd at overveje en loungesofa, som minder om en puf. Den er så blød, at du næsten ikke kan andet end at slappe af, når du sidder eller ligger i den. Samtidig skaber den en rigtig hyggelig stemning på terrassen. Skal det gøres endnu hyggeligere, kan du overveje at kombinere den med nogle loungepuffer.

Loungesofa med stofhynder

En loungesofa med stofhynder og puder lægger op til en lang aften, hvor du har det sjovt med vennerne eller familien. Samtidig er stilen på denne type loungesofa moderne og minimalistisk, hvilket gør den utrolig smuk at se på. Denne type loungesofa består af et stativ, som desuden fås i mange forskellige materialer, hvorpå du har dine bløde hynder og puder. Det er smart, hvis der skulle være en enkelt dag med dårligt vejr; så kan du nemlig bare tage hynderne og puderne ind i skuret eller garagen.
Du kan med fordel købe sofaen som en del af et sæt, hvor du får et lounge havebord med. Så kan I stille jeres drinks eller glas med vin her.

Udendørs sofasæt

Loungestole

Er du ikke så meget til loungesofaer, så er der heldigvis også andre muligheder for at skabe et hyggeligt loungeområde med loungestole. Du kan få flere forskellige lounge havestole. Der er både loungestole med eller uden hynder, og du kan få stolene i flere forskellige materialer. Fordelen ved at vælge loungestole fremfor en loungesofa er, at du nemt kan flytte rundt på dem. Har du et bålfad, kan du rykke stolene herhen; så er der dømt bålhygge.

Loungestol i træ – Tættere på naturen

Er du vild med havemøbler i træ? Hvorfor så ikke vælge loungestole i træ også? Loungestolen i træ giver en naturlig og hyggelig stil på terrassen, som de fleste vil elske. Du kan desuden både vælge en loungestol i træ med eller uden hynde. Der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på, hvis du vælger en loungestol i træ. Afhængig af hvilken type træ, stolene er i, bør du overveje at give dem en oliebehandling, så de holder i længere tid. For at forlænge levetiden, bør du også stille dem ind, når vejret bliver dårligt.

Loungestol i stål – Minimalistisk udtryk

Vil du gerne give din terrasse et minimalistisk udtryk, så er en loungestol i stål et oplagt valg. Stålet er ofte kombineret med andre materialer, og det er derfor selve stellet, som er i stål, mens resten eksempelvis består af flet eller reb i polyester. Dette er med til at give dig bedre komfort, og vi vil i høj grad anbefale den type stålstole, hvis du går op i komforten. Vil du øge komforten yderligere, kan du kigge nærmere på loungestole i stål med hynder. Ligesom loungestolene i træ, bør du også stille loungestolene i stål indenfor, når vejret bliver dårligt.

Lounge havestole

Loungepuffer

En loungepuf minder lidt om en stor, blød pude, som du kan tilføje til dit udendørs loungesæt. Der ikke ryglæn på puffen, men det betyder ikke, at den ikke er lækker at sidde på – tværtimod. Det betyder dog, at loungeområdet kan se lidt tomt ud, hvis det kun består af “puffer”. Derfor at det oplagt at købe en loungepuf sammen med enten loungesofaen eller loungestolene. Det ser både flot ud, men det giver dig også en ekstra siddeplads, hvor man sidder blødt og godt. På den måde får du også noget variation i dine loungemøbler til haven.

Beskyt dine lounge havemøbler

Hvis du ikke gider at stille dine loungemøbler ind, hver gang det regner, så findes der heldigvis også en løsning på det. Du kan nemlig med fordel anskaffe dig overtræk til loungemøblerne. De er vandafvisende, og du kan derfor trygt lade dine møbler stå i regnen, uden de tager skade af det. Når du så skal bruge loungemøblerne, kan du nemt tage overtrækket af igen – det er langt nemmere end at flytte møblerne ind og ud hele tiden.

Fuldend dit lounge havesæt

Vil du gerne have det ultimative loungeområde på terrassen? Så skal du ikke kun have noget at sidde i. Vi vil derfor også anbefale dig, at du anskaffer dig et flot havebord, som passer til de resterende loungemøbler. Det vil være en fordel, hvis du vælger et bord, som ikke er så højt – det skaber en hyggelig stemning, og du sidder i forvejen ikke så højt oppe i loungemøblerne.

Foruden bordet, kan du stadig finde flere ting, som du måske kunne overveje til dit udendørs loungeområde. Du kunne eksempelvis pynte området lidt op med nogle krukker og urtepotter. På den måde skaber du også lidt liv i loungeområdet.
Nogle gange kan solen også være irriterende, og man har derfor brug for lidt skygge. Er det tilfældet for dig, bør du overveje at anskaffe dig en parasol. Så kan du få en pause fra solen.

Parasol til loungesæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *