Terrasseliv

5 tips til at bruge din terrasse oftere

Terrassen giver dig en masse muligheder for at tilbringe tid udenfor om sommeren. Langt de fleste bruger terrassen til at nyde solens stråler og spise et lækkert aftenmåltid. Men det er de færreste, der udnytter sin terrasse fuldt ud. Vi vil derfor i dette indlæg komme med vores tips til, hvordan du kan tilbringe mere tid på din terrasse.

Terrasse med loungemøbler

De 5 tips til at tilbringe mere tid på terrassen

I vores blogindlæg vil vi komme med nogle tips, som giver dig mulighed for at bruge din terrasse mest muligt. Du ejer sikkert allerede et havemøbelsæt, hvilket giver en masse muligheder, men du kan stadig gøre en masse andre ting, som gør din terrasse mere indbydende. Med andre ord: Det handler om at indrette terrassen på en måde, som giver dig lyst til at tilbringe mere tid på den.

1. Dekorer terrassen

Hvis du vil bruge en masse tid på din terrasse, er det vigtigt, at du kan slappe af imens. Derfor er det en fordel at dekorere din terrasse, så den passer til din stil. På den måde gør du terrassen mere indbydende, og du får derfor mere lyst til at tilbringe en masse tid på den. Der er en masse muligheder, når du skal dekorere din terrasse. Det mest oplagte er, at du anskaffer dig nogle planter og blomster, som du enten kan placere i krukker eller i plantekasser. Det er både flot og hyggeligt.

Plantekasse

2. Anskaf dig et udendørs loungesæt

Efter en hyggelig grillaften sker det ofte, at man rykker sig indenfor i sofaen, når maden er spist. Og det er en skam. Når det er sommer, vil man gerne nyde det så meget som muligt, og det er her loungesættet kommer ind i billedet. Med et udendørs loungesæt får du mulighed for at slappe helt af, ligesom du gør inde i sofaen. Det skaber også en hyggekrog på terrassen, som du både kan bruge om aftenen eller om dagen. Vælger du et loungesæt med en sofa, kan den også bruges som et alternativ til en liggestol. Mulighederne er mange, og det giver dig mulig for at tilbringe endnu mere tid på din terrasse.

3. Hyg dig omkring et bål

Hvad er bedre end at grille skumfiduser eller lave snobrød over et bål? Med et bålsted eller bålfad, får du mulighed for at hygge dig med venner og familie omkring et bål. Foruden at skabe en hyggelig stemning, gør det også, at du kan holde varmen langt ud på aftenen, hvor vejret bliver en smule køligere. Der er også rig mulighed for at bruge bålfadet til madlavning, hvor du kan lave alt fra pandekager til gryderetter.

Bålfad

4. Lav en udendørs minibar

På en varm sommerdag er det fristende med en lækker drink, som du kan nyde på terrassen. Med en udendørs minibar kan du lave dine drinks direkte på terrassen. Du kan enten bygge din egen minibar eller købe en barvogn, hvor alle dine drikkevarer kan stå på. Minibaren er ikke blot praktisk – den giver også en rigtig udendørs barstemning. Så er det bare med at invitere dine venner til en hyggelig drinkaften i sommervejret.

5. Nyd solens stråler i en liggestol

Hvis du godt kan lide at sole dig, er der intet bedre end en liggestol. Her kan du ligge komfortabelt i flere timer. En anden smart detalje ved liggestolen er, at du også kan sidde i den. Det er rart, hvis du eksempelvis ønsker at læse en god bog i det gode vejr. Selvom du er glad for solen, skal du dog passe på, at du ikke bliver solbrændt. Foruden solcreme, er det vigtigt at opholde sig lidt i skyggen. Hvis ikke der er skygge på din terrasse, kan det være en fordel at anskaffe sig en parasol.

Liggestol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *