Guides

Udepejse kan også gøre det

Hvis ikke du er helt solgt på idéen om et bålfad, eller måske bare ønsker dig noget større, så kan en udepejs være lige noget for dig. En udepejs er nemlig – ligesom bålfade – en rigtig god måde, at få en hyggelig stemning frem på derhjemme i haven eller på terrassen. Det kan enten være på en kold efterårsaften eller en flot sommeraften, uanset hvad, så skal flammerne nok højne stemningen. En udepejs er altså med til at gøre haven til et hyggeligt sted, hvor man kan være hele året rundt. Læs med herunder for at få mere inspiration til udepejse.Udepejs

Udepejsene kommer i flere forskellige størrelser, som strækker sig fra fra alt imellem 117 til 195 cm i højden. Der er altså noget for enhver smag, og som passer til alle haver og terrasser. Det er bare dig, som skal vælge, hvad du vil have.

En ulempe ved en udepejs, sammenlignet med et bålfad, er, at den er noget sværere at flytte rundt med. Den fylder mere i bilen, hvis den skal med på camping eller i sommerhus, og er derfor ment som værende mere permanent stående derhjemme. Dette gør også, at udepejsen er noget dyrere end et bålfad.


Udepejse

God til madlavning

Hvis du ønsker at lave mad over et bål, så kan du tage det helt roligt. Det er nemlig utroligt nemt med en udepejs, som med en grillrist kan laves om til en grill. Mange udepejse kommer endda med tilhørende rist, så du slipper for at skulle ud og købe en selv.

Dette sørger for, at du kan lave grillmad året rundt, for når du har fået interesse for det, så har årstiden ingen betydning. Vi vil dog foreslå, at du står under et halvtag, hvis det regner eller sner. Efter maden er færdig, så kan du nemt fjerne grillristen, og bruge din udepejs til at varme dig og dine gæster op.

Dette gør også, at du med sikkerhed kan lave de samme retter på din udepejs som du kan over dit bålfad. Det er altså bare dig, som skal vælge, om du vil have et bålfad eller en udepejs – måske begge! Et bålfad fylder mindre og er nemmere at have med rundt, imens en udepejs er lidt større.Udepejs foran væg

Kommer i flere former og farver

Udepejsene kan du anskaffe dig i flere former og farver. De kommer med enten runde eller firkantede kanter, og så kan du få dem i sort støbejern eller rustfarvet stål. De kommer også i flere forskellige design, som gør det muligt for dig, at finde en, som passer til dit hjem. Derudover kommer nogle af udepejsene også med maskedør, regn låg og sikkerhedsværktøj.

Vi håber nu, at du er klar over, om det er en udepejs eller et bålfad, som du ønsker dig til din have. Uanset, hvilken du vælger, så er vi sikre på, at du bliver glad for den, og får god nytte af den. Der findes en hel masse forskellige udepejse derude, i forskellige former og designs. Det er bare at komme i gang med at lede!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *