Guides

Bålfad på ben og bålkurve


Det er altid rart at have ilden nærmere dig selv på en kold efterårsaften. Det øger hyggen, og hjælper dig med at holde varmen. De fleste bålfade kommer med en indbygget fod, som gør at fadet kan holde balancen på jorden. Denne fod er dog ikke særligt høj.

Vi vil i dette indlæg vise dig to metoder, hvorpå du kan få dit bålfad løftet over jorden. Læs med herunder, og se metoderne!



Bålfad på ben på strand

Bålfad på ben

Hvis du gerne vil have dit bålfad løftet over jorden, så er en af metoderne du skal overveje et bålfad med ben. Dette kan hjælpe dig med at få løftet bålfadet højere op over jorden.

Hvis du vil grille over dit bålfad, så kan dette være en kæmpe fordel for dig. Det kan nemlig godt være svært at grille i et bålfad helt nede ved jorden. Det vil derfor helt sikkert gøre det nemmere at grille, hvis du har et bålfad med stativ. Der findes forskellige slags ben til dit bålfad, med flere forskellige højder. Der er derfor helt sikkert nogle, som får dit bålfad op i den ønskede højde.



Bålfad på ben ved vand

Bålkurve

En anden form for bålfad på ben er bålkurve. Disse er mere blot til at hygge og få varmen omkring, end til at lave mad over. Bålkurve er altså derfor mere til pynt end til praktisk brug, sammenlignet med et bålfad på ben. Med udendørs bålkurve får du altså et hyggeligt bålsted, som passer ind både i haven og på terrassen.

En bålkurv kan også have mere brænde i sig end et bålfad, og på grund af grund af det åbne design, så holder vinden gang i bålet.


Bålkurve

Vi har nu lagt ud for dig, hvad fordelene ved et bålfad på ben og bålkurve. Vi håber nu på, at du er klar til at finde det bålfad du drømmer om. Det er en stor verden af bålfade, så det er bare at komme i gang med at søge efter dit favoritfad. Kom i gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *